Fredags Taco

Ja idag har vi, som flertalet andra barnfamiljer i vårt avlånga land, ätit fredags taco - gott gott!! Eller så jäkla gott kanske det inte är men barnen gillar det och äter med god aptit och för mig och Tomas så blir det mer en smarrig taco-sallad än traditionsenliga tacos. 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vännen!
 
 
Tillhör du en "Fredags-taco-familj"?? 
 
 
 
Här hemma äter vi inte tacos varje fredag men lite då och då blir tacos till barnens stora glädje som både är med å lagar och sen smaskar med god aptit.
 
 
Nu har vi dock fredags-taco i magen och har slagit oss ned i soffan framför årets upplaga av "Kristallen" men sen så blir det en tidig kväll då det imorgon vankas golftävling. Ja å det är inte vilken golftävling som helst som ska avgöras utan det är årets "Grannfejd" mellan oss här på vår gata och efter det väntas sen kräftskiva - så vi har en lång och härlig dag framför oss imorgon å därför det en tidig kväll idag!
 
Önskar er alla en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
 
#1 - JUNITJEJ

MUMS!!!! SÅ gott!

Svar: ja så smaskigt!
AngelicasVärld

#2 - Maria

Trevligt med kräftskiva och golf. Önskar dig all lycka på golfbanan och så en superfest på det.
Kram
Maria

Svar: ja en mysig dag!!
AngelicasVärld

#3 - Simon G

Åh tacos är ju aldrig fel. :)

Svar: nä det är ju ganska gott!
AngelicasVärld

#4 - jannice lindell

taco är en favorit! går alltid en fredag hgär med hos oss... kram jannice

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#5 - Webbtanten

Äter gärna tacos, men det tillhör inte vanligheterna. Äter inte kött/kyckling och fisk i taco gillar jag inte. Så det blir bara grönsaker och dessutom bara chips (för jag äter ju inte gluten heller...) Saknar de mjuka tacobröden! Hoppas golfen gick bra!

Svar: tacos är gott men inte varje fredag ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!