Fåtöljernas fåtölj

Inlägget innehåller annonslänkar*Ellne fåtölj / Selma kruka / Hamburg vägglampa

 

 

Men HUR snygg var inte fåtöljen ovan...den skulle gärna få flytta in till mig!! Det är något speciellt med inredning, speciellt så här på hösten. Jag vill iaf bara fixa och dona hemma, göra fint, mysigt och ombonat. Tända ljus, njuta av en bra bok och ett glas gott medans mörkret lägger sig utanför. Vänner känner ni lika dant? Boar ni också på hösten?

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!