F R E D A G - Wihooooo

 inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
 
 
Hej hallå i stugorna!
 
 
 
Hoppas ni mår bra vänner!
 
 
Här hemma är allt toppen! Jag kom hem till en nystädatd villa, en kyl som var full med massa mumsigt att äta, ja å en vinkyl som är full med lite god dricka  – MEN -  det är ju så gott som standard här hemma när det är fredag. Då ska det vara rent hus, full kyl å ja självklart en ny bukett snittisar på det!
 
 
 
 
 
 
 
Ja å så doftar det ju fredag och mysig helg här hemma...i veckan fick jag nämligen hem en stor laddning med doftljus som jag beställt och en ny favvo som doftar sådär krispigt fräscht å härligt är tännt - älskart! Jag är faktiskt ganska kräsen när det gäller just doftljus och det får inte dofta för murrigt, tungt å så där "rökelse aktigt" utan det ska vara en subtil doft som sprider sig av ljuset. Det ska dofta sådär fräscht, rent å krispigt...å DETTA ljus är precis så. 
 
 
LOVELY!! 
 
 
 
 
 
Nä vänner fredag och helg...hur härligt är inte det! Nu ska jag dock ta å dra igång med middagen...vego veckan forsätter och nu ska här göras smaskig haloumi burgare med lite smarrig ungsbakad potatis till det - gott gott! 
 
Önskar er en fantastisk kväll och helg så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!