En liten söndagsista

Medans jag hugger in på en smarig söndagsmiddag med finaste familjen så tänkte jag att ni får läsa en liten härlig söndagssumering av veckan i listform...lite högt och lågt - OK?

 

 

 

Angelicas-Söndagslista

Söndagen har tillbringats så här: Vi har varit ute i skogen och vandrat, letat efter det gula guldet (och hittat lite) annar så har det varit lite fix hemma och vanligt hederligt söndagsmys.

 

Bäst i veckan som gått? Oj, vad som varit bäst...hmmm...jag har nog haft en bra vecka överlag. Umgåts med familjen, haft en bra vecka på jobbet och sen helg med mys och tillsammanstid. Så en bra vecka helt enkelt!

 

Sämst i veckan som gått? Sämst är helt klart att träningen varit sååååå dålig - jag har liksom inte riktigt fått till det...så nu är det skärpning! Ny vecka imorgon och med det nya tag! 

 

Det tänker jag mycket på: Jobbet, hur jag ska komma vidare i de projekt jag driver...ja mycket jobb är det som snurrar i huvudet!

 

Nästa vecka ser jag fram emot: En bra jobb vecka, lite mer (läs mycket mer) träning och sen en härlig helg med familjen.

 

Just nu dricker jag: Just nu lite gott rött vin som jag fick smyg smaka på inför godaste middagen som Tomas rört ihop.

 

Imorgon händer detta: Måndag...ja då är det nystart på veckan och full fart igen! 

 

Nästa helgs planer är: Vi har inga riktiga planer för helgen som komemr och det känns väldigt skönt! Inga måsten utan bara lugn och ro vilket behövs! 

 

 

 

Ja där har ni en liten kort söndagssummering av veckan!

#1 - Anonym

Hoppas din vecka blir kanonfin.
Kram
Maria

Svar: TACK det samma!
AngelicasVärld

#2 - Elin

Så fint ni har det!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!