En bra start på dagen

 
 
Godmorgoon finaste ni!
 
 
Torsdga redan och jag hinner inte med...dagarna springer på allt för fort och det känns som om jag inte får något ur händerna! En lite jobbig känsla måste jag säga... Idag har jag ytterligare en en hel del möten dock inte lika många som imorgon det möten och workshops hela dagen så det gäller att göra det bästa av tiden på kotnoret idag - se till att få undan endel.
 
Ja så det är planen, att göra en todo, bocka av å få känna att nått blir klart! 
 
MEN för att få en bra start på dagen så kom jag upp i hyfsad tid åt en god talrik med gröt som toppades med blåbär plockade ute på paradisön, till det en smoothie på kiwi (massa C-vitamin) och ett kokt ägg - gott nyttigt å förhoppningsvis så hjälper det mig hålla alla förkylningsbasilusker borta...käns som alla runt mig går å snorar nu. Ja å förkyld eller sjuk har jag INTE tid att bli!!
 
Nä vänner...då säger vi godmorgon packar ihop oss och styr mot kontoret då! 
Tjingeling så länge!
#1 - NORRSKEN EMMISH

go morgon =)

vilken frukost
kramiss

Svar: ja MUMS!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!