Det där med matkasse

Inlägget är ett reklamsamarbete med Matkasse.nu men alla åsikter är mina egna.
 
 
Ska vi prata om det här med vardagsmat, att vi här hemma går runt på samam 10-12 rätter, att jag får ångest så fort jag får frågan "mamma var får vi till middag"...gaaahhhh...blir tokig på detta vardags-mat-kaos! Det är alltid samma visa här hemma...vi försöker planera, handla å tänka till när det kommer till middagar men det slutar ändå med att vi alltid äter samma maträtter - Krovstroganoff med ris, köttäfrssås med spagetti, pasta carbonara, pasta med lövbiff och svamp, kyckling gryta eller "höstgryta" (högrevsgryta) ja alla rätter är goda i sig men det där med varriation är ju inte riktigt något vi får högsta betyg i. 
 
 
Jag har tidigare i omgångar provat på olika matkassar men här om dagen surfade jag runt återigen i jakt på något som kan hjälpa oss med vardagsmiddagarna och hittade då Matkasse.nu - en sida där man samlat ALLA olika matkassar som finns, man kan läsa om alla olika varianter, jämföra de med varandra och även se de olika rabatterna som finns överallt...så jepp det blev ett klick! Linas Matkasse för 499 kr istället för 799 !!
 
Toppen ju!! 
 
 
 
 
Det ska verkligen bli super kul att prova matkasse nu i några dagar, få hjälp på traven i vad som ska ätas, ha allt hemma, slippa stressa till affären efter jobbet...jag har bara valt denna enskillda kassen å inte signat upp på någon prenumerationstjänst, utan nästa gång tänker jag surfa in på matkasse.nu och leta upp något intressant och till bra pris igen - denna tjänst är faktiskt helt suverän!! Prova vettja! Ni kanske hittar en kasse ni aldrig tänkt på innan som är perfekt för er familj och hur ni lever. 
 
ALL info om alla olika matkassar, priser etc finner ni på Matkasse.nu - jag lovar att ni kommer gilla det lika mycket som jag gör!! 
 
 
 
Inlägget är ett reklamsamarbete med Matkasse.nu men alla åsikter är mina egna.
#1 - Isabell Hedberg

Alltså matkasse är kanon! Tidsbesparande och så roligt att testa nya recept! :D
Ha en fin kväll :)
Kram!

Svar: ja eller hur!!
AngelicasVärld

#2 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Vad spännande att testa på en ny matkasse. Ser fram emot att höra hur du tyckte det var.

Svar: ja verkligen! Ska bli spännande!
AngelicasVärld

#3 - Emma Svalander

åh va spännande. jag tittade på det där med matkasse för några år sedan, men då fanns det inte några laktosfria alternativ... kanske är dags att ta en titt igen :)

Svar: Ja nu mera finns det ju alla former av kassar å laktosfritt finns säkert!
AngelicasVärld

#4 - Webbtanten

Jag tror matkasse kan vara ett riktigt bra hjälpmedel i vardagen! Fast eftersom jag har så konstiga matpreferenser är det ingen idé jag ens provar. Hoppas du får en massa go inspiration.

Svar: Ja eller hur! Jag hoppas på MASSA inspo!
AngelicasVärld

#5 - Tess Mabon

Tack för tipset! Har inte hittat till dem ännu.
Vi har prenumererat på en Ekolåda sedan de typ startade. Känns som nästan tio år.
Och gillar det fortfarande!

Svar: Ja Ekolådan har jag hört talas om - ska ta å kolla upp den igen! TACK för tips!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!