Dagens bloggerska

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
 
Ja här har ni mig - dagens måndags bloggerska redo för en ny vecka på kontoret!
 
Jeans HÄR, Blus gammal från HM, Kavaj HÄR, Skärp LV
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ja men då är det dags att köra måndag igen då! Full fart och MASSOR att göra finns på ToDo-listan så det är väl bara att svepa kaffet och bege sig iväg mot kontoret! 
 
 
Idag ska jag även förbi stormarknaden på vägen hem...lite inklöp för att få lite struktur på veckan. Förra veckan blev det nämligen allt för mycket stress med mat, träning och barnens aktiviteter å det tänkte jag försöka råda bot på idag. Struktur, ordning och reda och planering - då får vi säkert en mer välbalanserad vecka där vi har koll på allt och slipper stressa. Det är iaf förhoppningen!
 
Nä nu MÅSTE jag bege mig mot kontoret, vi syns senare igen vänner!
Tjingeling så länge!
 
 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!