Dagen efter kvällen före

Vilken härlig dag vi hade igår...den har dock satt sina spår på dagen...trött och seg är bara förnamnet!!
 
 
 
 
 
 
Tjingeling finaste ni!
 
 
Ja här har ni en trött bloggerska som luffsar runt i mjukisar och tofflor...trött och seg efter gårdagens bravader. Det är bara att inse att man inte är 20 längre å att en frostnatt tar på orken!
 
 
Igår var det ju först den traditionsenliga golftävlingen mellan oss på vår gata...Grannfejden! En så rolig tävling men vilken tid det tog att ta sig runt 18 hål. Vi slog ut vid kl 10 på morgonen och kom in till klubbhuset vid kl 15 igen! 5 timmar!! Det var så mycket folk ute å spelade så det vart endel väntande...men trots det så hade vi en fantastiskt rolig tävling som jag tyvärr inte tog hem.
 
Efter golfen så var det bara att ruscha hemmåt för att förbereda för vår årliga kräftskiva på gatan och redan kl 17 skulle det intas fördrink på vår altan...så stress, stress...men med lite god fördrink i kroppen, ett härligt musikquiz å massor av skratt så försvann den där stressiga känslan och glädje fyllde sinnet. 
 
Vi hade en så härlig kväll med grannarna, alla barnen och goda kräftor - MEN - att sitta och äta kräftor, sippa på vin och samtala fram till småtimmarna efter en tidig morgon och en lång dag på golfbanan satte sina spår...jag är TRÖTT idag! Så vi har mest spenderat dagen i soffan framför lite härliga serier å filmer...ganska mysigt det också! 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dock strax tid att ta sig ner till den lokala pizzerian för att hämta hem lite god pizza...sen så blir det pizza frossa och lite mer film - en lat skön söndag helt enkelt!
 
Kram på er vänner! 
 
 
Vi syns imorgon igen då är jag förhoppningsvis lite piggare!
#1 - Maria

Ibland får man unna sig att vara lat. Det är mysigt med lata söndagar ibland.
Kram
MAria

Svar: ja ibland ås behövs det!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!