Då kör vi måndag

 
 
 
 
 
Godmorgon alla fina!
 
 
 
Ja men då har vi måndag igen då...helgen gick i ett hiskerligt tempo (as always) å nu är det vardag igen. Tog en titt i kalendern för dagen på jobbet å PUST möten, möten och lite till möten...så full fart!! Men det är väl så det ska vara...blir liksom lite roligare att jobba när man har mycket att göra, dagarna går fort och man får leverera - känns bra! Ny vecka och nya möjligheter, så nu gör vi det bästa av denna dag!
 
Men ovan har ni iaf dagens bloggerska...redo att urätta underverk å köra måndag...så det är väl inte så mycket annat att säga än let's do this - mot kontoret helt enkelt! 
 
 
#1 - Jessica Högberg

Önskar dej en härlig dag på kontoret!

Svar: TACK det samma!
AngelicasVärld

#2 - Ewa

Hihi, känner igen mig. Hoppas du får en fin vecka!

Svar: TACK det samma !!
AngelicasVärld

#3 - Ingela

Just do it! Du kommer att fixa det.

Svar: hahah - tack snälla!
AngelicasVärld

#4 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Hurra för måndag! Jag tycker verkligen om måndagskänslan, taggad och redo för nytt. Jag önskar dig en bra dag och en bra vecka.

Svar: ja visst är måndagar fantastiska!
AngelicasVärld

#5 - Netti Starby

Härligt att du har mycket att göra på jobbet idag och ha en fortsatt fin dag! :-D Kramis

Svar: ja jag älskar mitt jobb, å älskar att ha mycket att göra!
AngelicasVärld

#6 - Emma Svalander

Men visst är det väll härligt att starta upp en ny fräsch vecka. Men jag håller med om att helgen bara försvann. Hoppas du får en härlig vecka :)

Svar: ja det är ju det!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!