Då har hösten flyttat in

Ja nu har hösten tagit plats i krukor på altanen och vid ytterdörren, ja framsidan och ytterdörren fick ju sitt redan förra helgen men baksidan där vi än så länge så har kvar vårt stora bord har också fått sig en liten höstpiff - vi vill ju kunna njuta lite till av höstens värmande strålar så även om loungemöblerna har åkt in i garaget så får detta sett stå kvar. Å vilken tur att det står kvar för idag har vi njutit av ett glas gott ute i den härliga höstsolen - hösten är ju bra vacker ändå!
 
 
 
 
 
Todeloo fina ni!
 
Har ni haft en bra helg? Vad har ni haft för er? Gjort nått kul? Berätt gärna bland kommentarerna det är ju så roligt att få höra av er där!!
 
 
Själv så har det varit en ganska lugn dag...en tur iväg till återvinningen för att slänga lite av varje. Vi har ju blivit en väldigt duktig familj på detta med återvinning och det är väldigt lite som slängs i den vanliga tunnan...det mesta åker iväg för återvinning och det känns faktiskt riktigt bra. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något och detta är vårat något! Vänner - återvinner ni ?? Åker glas, papper, reklam, plåtburkar ja å sånt från hushållssoporna ner i hushållssoporna eller sorterar ni också ut det å kör iväg till återvinningen?
 
Anyway - Sen så har det varit lite fix här hemma i barnens rum. Vi har plockat iordning lite, bäddat rent i deras sängar, fixat med nya krukväxter i fönstren å så...tydligen så har barnen inte lika gröna fingrar som sin mor då alla blommor hade gått vidare till blomsterhimlen!! Måste införa någon form av påminnelse om vattning för så här kan vi ju inte ha det! 
 
Så ja, allt som allt en skön söndag som rundades av med ett glas gott ute i solen...nu är det dock snart dags att dra igång med middagen och bästaste maken ska röra ihop renskavsgryta till mig  - såååå gott!!! 
 
Vänner ta hand om er så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge!
#1 - Annica Magnusson

Här blev det en helg av lugn, mys och helt enkelt tid med familjen. Bara skönt att bara vara med. Jag och mina tjejer blev med i lokaltidningen idag med. :)

Svar: Men vilken grej!!
AngelicasVärld

#2 - Anna

I vårt hushåll återvinns allt! Där jag kommer ifrån fick lära oss att återvinna tidigt i skolan och staden som jag är uppvuxen i är utsedd till årets miljöstad fler år i rad. Nu försöker jag att implementera det på min nya hemort!

Svar: hejja hejja!! Grymt ju! vi försöker så mycket vi kan och jag tycker att det går bättre å bättre!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!