Boosta vitamin intaget

Inlägget är ett reklamsamarbete med Vitaminotek.se men alla åsikter är mina egna.
 
 
Jag älskar ju att röra på mig och att träna, det gör att jag mår så bra både fysiskt och psykiskt, att röra på sig har så många fördelar. Jag sover bättre, mår bättre i kroppen, orkar mer, håller min PMS i schack å så känner jag mig bara allmänt gladare - vilket är en av de bättre aspekterna av att träna. 
 
 
 
 
 
Nog för att jag tränar, äter regelbundet och iaf ganska bra så äter jag ju ett gäng vitaminer varje dag för att tillgodose mig alla behov som kroppen behöver och se till att jag är frisk, stark och orkar med den livsstil jag har som innebär mycket jobb, mycket med barnen och även så mycket träning som jag hinner med. Jag har faktiskt nyligen lagt till en produkt i mitt dagliga intag av vitaminer nämligen ProVital K2!! Ett kosttilskott med massa goda saker både för skelett och hjärta - känns toppen iom att jag både har hjärtproblem och benskörhet i familjen så att ta ett tillskott som hjälper till att bygga starkare ben och få hjärtat att pumpa bättre känns fantastiskt! Ja å sen så ska det ju göra lite extra underverk för huden och det tackar man ju inte nej till...all hjälp man kan få så här när man närmar sig 40 med stormsteg mottages tacksamt!
 
 
 
 

Fördelarna med ProVital-K2:

HJÄRTAT

Främjar hjärta och kardiovaskulär hälsa, kan signifikant minska kardiovaskulär dödlighet.

Omdirigerar kalcium bort från mjuka vävnader, såsom de som finns i det kardiovaskulära systemet.

 

BEN/SKELETTET

Främjar friskare starkare ben/skelett

Levererar kalcium till de områden som behöver det och bort från där det ej behövs.

 

HUDEN

Ökar hudens elasticitet genom att ge mer näring och syre till vävnader genom bättre blodflöde, vilket resulterar i jämnare, mjukare hud och uppkomsten av färre rynkor.

 

 

ÄR även du sugen att prova på Provital K2 så finns dom att klicka hem HÄR och anger du koden Angelica30 så får du hela 30 % rabatt - gäller alla produkter inte bara ProVitamin K2. 

 
 
Inlägget är ett reklamsamarbete med Vitaminotek.se men alla åsikter är mina egna.
#1 - Ingela

Härligt om du tycker det funkar bra för dig.

Svar: ja det gör det verkligen!
AngelicasVärld

#2 - Charlotte

Hur lång tid tar det innan preparatet ger effekt?

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!