Att bli tok-kär i några stolar

Inlägget är ett reklamsamarbete med AZ Design

 

Jag har börjat surfa runt lite efter nya stolar till vårt kök…jag är sugen på klassiska enkla typ Thornet stolar å vet ni vad efter att jag googlat ett tag så hittade jag AZ Design - en sida som säljer restaurangmöbler Stockholm och då mest till företag men faktiskt även till privatpersoner - och priserna är riktigt bra!

 

 

 

 

Vad säger ni om dessa stolar ovan - ja dom är gjorda för offentlig miljö men är dom inte grymt snygga. Det bästa är att man kan utforma dom i vilken färg man vill och med vilken sittyta/sittdyna man vill - det optimala här hemma hade ju varit klassiska svarta med rotting sitts - sååå snyggt!!

 

 

Todeloo vänner

 

Ja ni vet ju hur jag är så här när årstiderna skiftas…mitt huvud går i spinn och jag vill bara boa, fixa och mysa till det hemma. 

 

I helgen som gick så fick ju barnens rum sig en uppfräschning då de två stora barnen fick nya 120 sängar, lilleman fick en ny 90 säng, sen så möblerades det om, ställdes in nyinköpta fåtöljer och även små söta sängbord. Det är ju så roligt att göra om, köpa nytt och inreda…näst ut är vår klädkammare på ovanvåningen vilket nu mera ser mest ut som en soptipp då allt möjligt ställs in där…så det ska rensas, fixas med ny förvaring och göras i ordning - men sen, sen blir det köket. Vi har ju renoverat hela köket men vårt gamla matbord och våra gamla stolar finns kvar och dom passar inte riktigt in…dom är fina MEN som sagt…stora ekmöbler i ett nytt vitt, fräscht och luftigt kök - nja…not so great. 

 

Så vänner, till köket är jag ju lite små sugen på de där snygg-snygga stolarna från AZ Design…så fina...måste bara förankra hemma med maken att vi behöver (läs jag villhöver) nya stolar... Sen så såg jag ju att man kan köpa bord också. Det fanns faktiskt så att man kan handla stomme (ben) för sig och bordsskiva för sig så det kan ju kanske vara något!! 

 

#1 - Jessica Högberg

Jättefina är dom, tror dom hette "öglan" på IKEA på 70-talet=))

Svar: ja men det gjorde dom nog!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!