Adventsljusstake anno 2017

Inlägget innehåller annonslänkar*

Jepp då var årets adventsljusstake inhandlad…ja jag vet att jag är ute i god tid men jag kunde inte hålla mig när jag sprang på denna fining – den kommer bli perfekt på köksbordet under jul!

 

 

 

 

 

För er som undrar så är den en George Jensen Season, den stora varianten den finns HÄR om ni vill klicka hem en lika dan. Jag har ju även den mindre varianten (HÄR) med vanliga kronljus som till jul hänger i sin fina ställning (HÄR)…älskar ju George Jensen och är helt övertygad om att denna nya fining kommer göra sig så bra här hemma i juletid…tänk er tända ljus, en vas med vackra snitt hyacinter och ett glas med glögg å några peppisar till det! Mmmm LOVELY!!

 

 

 

 

Tyvärr så får denna fining åka tillbaka ner i kartongen och vila i fram till första advent då den ska plockas fram och pryda vårt köksbord och räkna ner fram till jul – så där har ni det, årets adventsljusstake – check!

 

Vänner har ni börjat titta på inredningsdetaljer till jul? Är ni lika galna som jag? Berätta gärna…vill gärna tro att jag inte är ensam om att älska denna högtid å att börja leta klappar, julinredning och adventsljusstakar…

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!