7 saker jag älskar med hösten

Augusti går mot sitt slut och snart välkomnar vi den första höstmånaden September...jag måste säga att jag tycker om hösten. Jag tok-älskar modet med stickade tröjor, halsdukar och grövre skor. Att få tända ljus, att känna den där krispiga lite "höga" luften och att få pyssla inne...

 

Nedan finner ni en liten lista med 7 saker jag älskar med hösten...

 

Ett glas rött 

Hösten och har kommit och nu överger jag rosévinet och fyller vinkylen med smarrigt lite mustigt gott rödvin igen!

 
 
 

 

Alla vackra färger

Ja men vad säger ni om alla vackra färger ute nu…löven som skiftar färg till gult, rött och orange…det är ju bara såååå vackert!

 

Den höga krispiga luften

Det finns väl INGET bättre än att ta en PW när hösten kommit, solen skiner och luften är sådär krispig och ”hög” – UNDERBART

 

 
 

Att få tända en brasa

Det är nått med eld…att få tända en brasa å höra det knastra å se lågorna fladdra. Så härligt med höst å att äntligen få elda i öppnaspisen igen!

 

Kläderna

Jag kommer helt klart till min rätt under hösten…ÄLSKAR kläderna, skorna och att få gömma sig i en härlig stickad tröja – LOVELY!!

 

Alla levande ljus

Här hemma i vår lilla villa så har vi MÄNGDER med ljusstakar utplacerade i hela huset…en kväll så kan så mycket som 20 ljus brinna bara i vårt vardasrum – så jag älskar ljus å på hösten när mörkret smyger sig på så är det ju så härligt att få tända ljus och mysa.

 

 

 

Att julen snart är här

Ja å så betyder ju höstens intåg att julen snart är här å ni som känner mig å läser här vet ju hur mycket jag älskar julen! Hemma ivår lilla villa så smyger sig ju julen på redan i november…å nu är det ju bara drygt 2 månader kvar till november å då flyttar nog de första hyacinterna in – LÄNGTAR!

 

 

 

Vänner – vad gillar ni med hösten?

 

Komentera gärna och glöm inte att trycka på det lilla hjärtat nere till höger om ni gillade inlägget!

 
#1 - Maria

Jag håller med dig på alla punkter förutom 2. Vi har tyvärr ingen möjlighet att tända en brasa hemma. Och julen vill jag inte tänka på ännu hihi. Favoriten nu är ju verkligen färgerna och den krispiga luften!!

Svar: hahah jag som ÄLSKAR julen å redan har börjat köpa klappar!!
AngelicasVärld

#2 - Christer

håller med dig på många av punkterna, dock finns det en del saker jag inte gillar.

Svar: ja men så är det nog med allt...men bra mysigt är det att få gosa inne tända ljus å bara vara
AngelicasVärld

#3 - Anonym

Jag älskar också hösten. Mest för att man liksom får gå i ide. Det är inte så mycket krav på aktiviteter och socialt liv som hör sommaren till. Man kan med gott samvete sitta och mysa med en bra bok medan hösten blåser på där utanför.

Svar: ja visst är det härligt!
AngelicasVärld

#4 - Karin

En höstgillare till :-) Även om jag inte är en älskare av vinter, snö och kyla så gillar jag hösten. En årstid som har en känsla av lugn, men samtidigt kunna starta upp nya saker.

Svar: ja eller hur...så mysigt !!
AngelicasVärld

#5 - Webbtanten

Hösten är den bästa årstiden tycker jag. Och det är främst av en anledning som du inte har med på din lista :) Nämligen vädret! Jag älskar när det blåser och regnar. Så klart inte när det är ihållande, men de där riktigt ruskiga dagarna då man kurar upp sig i soffan med ett glas rött el. kaffe och bara tittar ut och man känner sig liten. Att låta vädrets makter bara få härja - ja, det älskar jag :)

Svar: ja, jag älskar också hösten!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!