10 år av kärlek

Inlägget är ett reklamsamarbete med Bagasi.se
 
Idag är det 10 år sen den där första kyssen. 10 år sen mitt hjärta översvämmade av kärlek. 10 år sen jag föll huvdstupa för Tomas...10 år sen det blev han och jag...
 
Idag är det 10 år sen den där första kyssen och det måste ju helt klart firas! Jag som älskar att överraska kom idag in med lite frukost på sängen och paket till min fina make på vår 10-års dag men då kontrade Tomas å även jag fick paket - tänk va lika vi kan vara ibland...så lyckligt lottad jag är! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I paketet låg något som Tomas önskat sig såååå länge...en snygg Cognac färgad Weekendväska i skinn från Bagasi - den perfekta wekendbagen som passar till ALLA tillfällen. Ni må tro att han blev överraskad då en snygg weekendbag stått på Tomas önskelista ett tag!! 
 
 
 
 
 
 
Då Tomas reser endel i jobbet och är borta en natt eller två så är denna väska toppen. Den är så pass stor att den rymmer två/tre outfits, två par skor och en neccesär helt utan problem. Ja å så är den så pass "liten" att man fortfarande får ta den som handbagage på flyget - perfekt storlek helt enkelt. Tomas fick den modellen som heter Weekendväska i läder - Cognac och den finns HÄR
 
 
Är ni ute eften en egen wekendbag, eller kanske en present till någon nära, så finns flera så snygga weekenväskor hos Bagasi, ja å väskorna finns i flera olika färger och storlekar...ja men det finns även neccesärer, datorväskor och tom skötväskor!! Just nu så har Bagasi även en härlig höstkampanj så ni kan göra riktiga klipp på så härliga fina väskor - in å fynda!
 
 
Tips tips - Varför inte passa på att klicka en en farsdaspresent eller kanske en julklapp!! 
 
 
 
 
 
 
 
Men hur har vi fått kärleken att hålla i 10 år då? 
 
 
1 - Det krävs jobb för att få kärleken att hålla
Självklart så behövs det en dos av kemi eller atraktion mellan två personer för att få kärleken att hålla...men jag tror inte att man bara kan hålla igång ett förhållande på kemi eller attraktion...det krävs jobb. Det spelar liksom ingen roll hur kär man är man behöver kunna komunicera, berätta vad man tycker, hur man känner, vad man behöver i ett förhållande och så behöver man vara lyhörd för sin partners behov. Om nyckeln till ett lyckat förhållande är att jobba för kärleken - gört! Det är så värt det!!
 
 
2 - Det behöver inte vara rättvist i allt 
Vi håller inte räkningen på vem som gör vad, att det måste vara jämt eller rättvist hela tiden. Ibland gör jag allt och Tomas inget å andra dagar gör Tomas allt medans jag latar mig i soffan...men vi hjälps åt här hemma. Vi hjälper varandra med ALLT...det gäller att kompromissa och vara där för varandra och hjälpas åt med stort och smått...
 
 
3 - Be om ursäkt
Jag ska inte ljuga, jag är inte alltid lätt att leva med. Jag har hemsk PMS och ett temprament där jag kan brinna av då och då...MEN...jag ber alltid om ursäkt för mitt beteende och det viktigaste är att jag faktiskt menar det när jag säger förlåt. Ja å det är ju helt klart bättre än att gå runt å trampa runt het gröt och inte prata om att man varit på dåligt humör... Ja å så nästa råd - gå aldrig å lägg er utan att bli sams om ni bråkat! 
 
 
4 - Stötta och hejja på varandra
Ganska självklart råd kanske men var varandras största suporters. Stötta i intressen, var där intressera er för vad er partner gör, gillar och intreserar sig för. Jag hade ALDRIG klarat av En Svensk Klassiker utan Tomas stöd, stöttning och puschande! Han är min största suporter och jag är hans!
 
 
5 - Närhet
Ta på varandra...Att vara fysiska med varandra är viktigt i en relation, det säger många experter. Allt behöver inte leda till sex men närhet i en relation är viktigt!! Ja å närhet leder till mer närhet som leder till ännu mer närhet...som leder till att man känner sig åtrådd, snygg och sexig - så ta på varandra, kyss varandra, var nära!! 
 
 
 
Inlägget är ett reklamsamarbete med Bagasi.se
#1 - Maria

Snygg väska. Min sambo önskar en weekendväska. Kanske han ska få i julpaketet. Tack för tipset. Tack för din tips för att få kärleken att hålla.
Kramar
Maria

Svar: Ja visst var den fin! Kommer nog låna den ibland!!
AngelicasVärld

#2 - Linda Brolin

Härligt inlägg. Viktigt att ta hand om varandra i ett förhållande. Väskan är så snygg. Nu kommer han resa med stil helt klart.

Svar: Ja visst är det!
AngelicasVärld

#3 - BARBRO

Du skriver så fint om kärlek.Är nyfiken på hur ni träffades?Var du ensam länge med dina pojkar?Förlåt för min nyfikenhet.

Svar: Nej ingen fara alls...vi träffades på jobbet och jag var då i en relation med barnens pappa så inte så optimalt...men men så är kärleken ibland!
AngelicasVärld

#4 - Sonja

En mycket snygg weekendväska och ett läsvärt inlägg - jag har själv varit gift i 31 år med min man och jag instämmer i alla tips du hade. Lever man efter dom så klarar man av att hålla ihop hela livet - tre grundord kan man ha TACK- HJÄLP OCH FÖRLÅT!!

Svar: ja visst var den fin! Men ja fina ord Tack hjälp och förlåt...med dem kommer man långt! KRAM
AngelicasVärld

#5 - Webbtanten

Tack för tips! Fast jag saknar ett ord, det som varit viktigast i vår relation i alla fall. RESPEKT. Det gäller ju för alla relationer och människor, men det är viktigt att nämna. Att man respekterar varandra för den man är. Inte försöker ändra någon, inte tar bort intressen som resp. person har utan att man är den man är. Sedan utvecklas man och förhoppningsvis sker utvecklingen i samma håll för båda. Börjar respekten för varandra svika, ja då finns inget att bygga på. Det är min erfarenhet ialla fall, som nu är oförskämt glad i mannen och mitt liv sedan 20 år.

Svar: JA helt klart RESPEKT är också ett nyckelord!! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!