Well hello there Friday...

Godmorgon vänner och Godmorgon FREDAG!!
 
Känns ju riktigt härligt att vakna upp denna dag! Fredag, några timmar på kontoret, en sväng förbi torget för att plocka upp några snittisar och sen tar jag helg! 
 
Whoop Whoop
 
Ja nedan har ni dagens fredagsglada bloggerska i en lagom casual fredagsoutfit. Jeans, stickad tröja/kofta och håret i  en bulle på huvudet...enkelt men ändå ganska klassiskt. En typisk Angelica outfit om jag får säga det själv.
 
 
 
 
 
 
 
Vänner, då får vi hoppas på en dag utan missöden för jag insåg precis att det är FREDAGEN den 13 idag - det hade jag helt missat! Tur att jag inte är så vidskeplig av mig å att jag inte riktigt tror på sådant...MEN...vi får väl se vad jag haft för dag när jag kommit hem. Om allt gått som det ska eller om fredag den 13 drabbat mig med...hoppas inte!
 
Anyway vänner - dags att åka mot kontoret, köra fredag och sen ta helg! 
 
Önskar er en fin-fin dag så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!