Välkommen helg...som jag längtat efter dig!

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Vilken dag detta har varit...det har gått i ett på jobbet!! Planen var att igentligen checka ut tidigare vid 15:30-tiden men det kom bara mer å mer å mer att göra så det slutade med att jag gick från jobbet i vanlig tid...så den där lugna fredagen som jag hade sett framför mig försvann upp i rök och istället så känner jag mig så trött, seg å lite som en urvriden disktrasa - PUST !! 
 
 
GUD så skönt det är med helg...nu är soffan, lugn och ro som gäller...så välbehövligt!
 
 
 
 
De fina ljusstakarna och vasen är från Louise Roe och av märket City Lights favoriter som flyttas runt här hemma och just nu så får de bo i hörnet 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja välkommen helg, gud så härligt det känns!
 
Nu är en god middag i magen, ett glas gott är upphällt, ljusen är tända, en brasa är tänd och vi har slagit oss ner i soffan för att titta lite på idol...ja å känner jag mig rätt så kommer jag sippa lite lätt på vinet och sen somna under filten i soffan innan den sista idolen sjungit.
 
 
Vänner, jag önskar er en fantastisk kväll och en super härlig helg så syns vi imorgon igen!
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!