Tisdagsfys - DONE

Inlägget är ett reklamsamarbete med MPWR Sportswear
 
Då var jag ÄNTLIGEN tillbaka inne i gymmet...efter en tid där jag inte hunnit prioritera styrka pga barnens alla aktiiviteter så tackar jag såååå innerligt mycket för höstlov och paus i allt = Mamman i huset hinner åka till gymmet!! 
 
Lovely!
 
Så laddad till tänderna så var det bara att gå den långa trappan upp till gymmet å köra igång! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Dagens pass blev ett skönt ben och rumpa pass...så härligt att få vara tillbaka lyfta lite tungt å känna musklerna jobba! Sen så känns det bra att börja bygga ben inför skidsäsongen som närmar sig...behöver få starka ben inför alla dagar vi ska åka utför å sen så behövs det byggas i rygg och träna upp bålmusklerna ordentligt inför all längd...så nu blir det styrka! 
 
Whoop whoop
 
Självklart kommer jag fotsätta med mina rundor ute i spåret men köra mer å mer styrka ju kallare det blir...
 
 
 
 
 
 
Det blev många repetitioner och olika variationer av squats på ganska låg vikt vilket är ett bra sätt att starta...sen så lite härliga Kettlebelswings som jag fått tips att göra inför längdskidåkningen...den övningen stärker bål, rygg och höftböjare som alla är så viktiga för att orka med att köra längd.
 
 
 
 
 
Ett skönt pass å jag lovar att det kommer kännas imorgon - om ni undrar över de vrålsnygga träningskläderna jag har på mig så kommer dom från MPWR Sportswear och är sådär supersköna och byxorna är lite högre i midjan vilket jag ÄLSKAR! 
 
Vill ni klicka hem ett eget set med träninskläder så får ni med koden angelica hela 20% på er order, ja å vet ni koden gäller hela vägen fram till jul! Så varför inte använda den för att klicka hem lite julklappar!! Hela MPWR Sportswear sortmient hittar ni HÄR - happy shopping!
 
 
Själv så blir det nu soffan och pusta ut lite...
 
 
 
#1 - JUNITJEJ

Så härligt med träning!!!

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#2 - VICTORIA

Grymt jobbat!!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - Nathalie Sjögren

Vad skönt med lite egentid.

Svar: ja helt klart!
AngelicasVärld

#4 - Alexandra

Så härlig känsla att vara tillbaka på gymmet efter ett uppehåll!

Svar: ja det är ju så härligt!!
AngelicasVärld

#5 - lillemmish - MODE

Skönt med ett träningspass

ha en bra kväll
kram

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#6 - Lisa

Riktigt snygga kläder tycker jag! 👌🏻

Svar: ja vist var dom fina!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!