Tisdag den 24 oktober och 2 månader till julafton !!

Vänner idag är det den 24 oktober och med det är det endast 2 (!!) månader kvar till julafton - julnörden i mig gör bakåtvolter av lycka...två månader - det är ju INGENTING!! 
 
 
Ja å sen så betyder det ju att julen snart får börja flytta in i vår lilla villa...åhhh längtar efter hyacinter, amaryllis, glögg, lussebullar och pepparkakor eller ja...pepparkakor åt jag ju redan i helgen (det kan ni läsa om HÄR). 
 
 
 
Tänk snart kommer mitt flöde här på bloggen och på instagram fyllas av bilder likt dessa nedan - ja å det längtar väl inte bara jag efter eller?? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vänner hoppas ni haft en bra tisdag...själv så har det varit fullt upp idag...jag har bokstavligt sprungit från möte till möte och försökt beta av så mycket som möjligt på den ständigt växande ToDo-listan...känner att jag aldrig riktigt hinner i kapp å det är en lite små jobbig känsla...
 
Nu är det dock kväll å jag ska ta en lång dusch och sen smeta in en skön ansiktsmask och bara vara - så välbehövligt!
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
 
#1 - JUNITJEJ

SÅ skönt med jul snart!

Svar: ja visst är det!!!
AngelicasVärld

#2 - Skincares

Jag älskar också julen, bara november som är lite grå o sen blir det myspys med allt som hör julen till ( om man inte tjuvstartar förstås). Härligt med ansiktsmask. Jag ska själv gå o göra min nattrutin med en skön sleep mask nu. God natt:)

Svar: mmmm å tjuvstarta får man!
AngelicasVärld

#3 - Charlotte

De senaste åren, när jag bott på 24 kvm har mitt julpynt bestått av ett par hyacinter och en julstjärna. Du gör vackra inspirerande bilder!

Svar: TACK snälla...julen är ås mycket mer än bara tomtar - det räcker bra med vackra blommor och tända ljus!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!