Tips till pappa på farsdag...

Inlägget är ett reklamsamarbete med Glamazon.se

 

Den 12 november är det farsdag som ni vet…far i huset ska firas med buller å brak…eller kanske mer med lite härliga presenter, en kaffe på sängen, lite paket och MASSOR utav kärlek… Det är iaf så vi firar pappan i det här huset - så mysigt och härligt! 

  

Jag älskar ju dagar då man får fira de nära och kära…när man får skämma bort dom man älskar lite extra och farsdag är precis en sådan dag - en dag då man vill att far ska känna sig lite extra älskad. Att han ska förstå hur mycket han betyder för oss…nog för att vi berättar det dagligen för honom MEN att få en dag som är ens egen då man blir firad lite extra, inte för att man fyller år eller så utan för att man är den bästaste pappan man kan vara - så den 12 november ska vi fira pappan här i huset ordentligt! Det är han värd! 

  

Det där med presenter kan dock vara lite svårt…bästase presenten man kan få både som mamma och pappa är ju kärlek, pussar och kramar från barnen iaf på en dag som farsdag eller morsdag…men paket är ju ALLTID roligt.    På Glamazon hittar du MÄNGDER av fin-fina presenter till pappa...allt från härliga skäggvårdsprodukter till rakprodukter och fina rakset - så klicka er in och botanisera runt - jag lovar att det finns något för alla pappor där ute! 

 

 

1 - till pappan som rakar sig, ett vackert rakset med 2 en raktvål som doftar manligt och härligt 3 är ett skäggvårdspaket till den skäggiga pappan något som helt klart skulle gå hem här hemma! 

 

Nä vänner nu är det söndag och dags att ta tag i denna dag…vi ska faktiskt ut och hänga upp julbelysning! Det ni…ja,jag är ute i god tid men det är sååå skönt att ha det gjort så här innan snön och kylan kommer - då kan man bara trycka på ”on” knappen sen när det är dags för allt att tändas!

 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!