Till pappa på farsdag

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Farsdag närmar sig och snart är det den 12 november å då ska alla pappor firas! Här hemma firar vi alltid vår fina pappa med paket och godsaker och i år är det ingen skillnad - pappan ska firas!! 
 
 
Allt nedan hade nog pappan här i vårt hus blivit så glad över...men vad som ligger i paketen till honom får ni se när han öppnar dem! Tills dess så får ni nöja er med tipsen nedan! 
 
 
 
 
Tröja HÄR, Näsduk HÄR, Väska HÄR, Parfym HÄR, Manschettknappar HÄR, Armband HÄR, Klocka HÄR, Kalsonger HÄR
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!