Till pappa på farsdag

Inlägget är ett reklamsamarbete med Getpersonal.se
 
 
Den 12 november är det farsdag och som ni vet så ÄLSKAR jag ju att fira alla dagar som man kan fira, så farsdag firas också ordentlgit här i vår lilla villa! Förra året så såg det ut så här...då väcktes pappan i huset av tre lakansvarma och ruffsiga barn med en bricka dukad med kaffe, ljus, blomma och fin-fina paket...ni må tro att han blev glad! 
 
 
Visst är dom fina våra tre underverk med paket och kaffe till världens bästa pappa...fast lite små trötta ser dom allt ut - sötisarna! 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
 
Här hemma är förberedelserna inför farsdag i full gång, jag ÄLSKAR ju att hålla på och fixa och dona inför högtider å inför farsdag är det ingen skillnad. Det planeras presenter, mys och god middag med gott vin - allt för att pappan i huset ska få en så härlig dag som möjligt! Vi vill ju att han ska veta hur mycket vi uppskattar honom, allt han gör för oss och hur bra han får oss att må...så en dag som är bara pappan i husets känns lite extra härligt! 
 
 
Vänner firar ni farsdag hemma?
Hur gör ni det i så fall? Är det med paket och presenter som här hemma eller gör ni på något annat sätt - berätta gärna bland kommentarerna! Det är ju så roligt att få höra hur andra gör!! 
 
 
Vänner - firar ni med paket och presenter så har måste ni kolla in hos Getpersonal.se där finner ni fin-fina presenter som passar perfekt till fars dag. Man kan själv välja gravyrtext, typsnitt och textstorlek genom att gå in på en produkt och trycka på "Välj gravyrtext" - så man kan få den där extra lilla touchen som gör en present sådär personlig - vilken pappa skulle inte bli glad för en present som det stod "Världens bästa pappa" på!! 
 
 
Nedan finner ni tre toppen tips på presenter som de flesta papporna skulle gilla - glöm inte att alla presenter går att få personlig gravyr på...ja å sen så är det alltid fri frakt och snabba leveranser hos GetPersonal.se - så även om ni klickar hem något idag så lovar jag att ni har det till farsdag! 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vänner, där har ni lite små tips inför farsdag, hoppas ni gillar dem! 
#1 - Karin

Nåt godare fika blir det nog. Inga presenter. Far i huset fick sitt första barn lagom till fars dag. Ett par år senare kom morsdagspresenten. 😊

Svar: hahah ja så kan det vara!
AngelicasVärld

#2 - Emma

Blev en Svensk mästare t-Shirt till pappa och ett kort jag skrivit ”det enda som är bättre än att ha dig som pappa är att våra barn får ha dig som morfar” tror nästan kortet uppskattades mer än tröjan 🙈 han fick det idag för förhoppningsvis har den lille kommit då :)

Svar: Blir ju toppen! Att bli morfar är ju det bästa ändå!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!