Söndagsmys

 
 
Ljusen är tända, en god pasta är i magen, stora söngasskrubben är gjord, så nu tänder vi ljus, slår oss ner i soffan och kör lite härligt söndagsmys framför en film! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Har ni haft en skön helg? 
 
Vi har haft en super härlig helg - dock har det varit lite fullt upp med Kalvruset för barnen igår och idag så var det säsongsavslutning för Olliwer i fotbollen då sista matchen i ST Erikscuppen spelades...ja å så har de sista utemöblerna åkt in i gräset har klippts - så ja en massa fixande och donande - as always! 
 
 
Det är ju alltid en massa som ska göras när man har en stor familj på tre barn och två vuxna - men jag älskart å tycker faktiskt inte alls att det är jobbigt även om det kan vara MYCKET med alla aktiviteter, läxor å allt skjutsande och fixande. Men jag har faktikt inget att klaga över...dom är ju allt som oftast helt underbara men klart man blir tokig på dem ibland (läs dom driver mig till vansinne ibland) men sen så är dom ju så fina när dom kryper upp nära, vill ha film kväll, visar att dom är tacksamma för den tiden vi lägger ner att vara där, vara närvarande i skola, vid aktiviteter så nej det är inte jobbigt att ha stor familj och många barn det är bara lite mycket som ska hinans med och planeras in...det tar lite mer tid men det är fantastiskt härligt och så mycket kärlek - hela tiden! 
 
NU film och mys här hemma...
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!