Söndag och ruskväder

Om igår var en grå och regnig dag så har söndagen bjudit på ännu värre väder...det har verklien stått som spön i backen heeeela dagen - riktigt ruskväder! Så vad gör man då när det är skitväder ute...jo man åker sjävlklart till IKEA, om vi var ensamma där...nja - tror nog hela stockholms beflokning var på IKEA idag...*skratattar*...dock hade vi en lista och viste precis vad vi skulle hadla. 5 st skoställ, vämeljus och kronljus...så det var snabbt in, plocka på det vi skulle ha och snabbt ut igen - effektivt med andra ord! 
 
 
De där 5 skoställen är ihop skruvade, staplade på varandra och står nu fulla med skor inne i vår groventre...iom att vi är 5 i familjen och alla håller på med massa aktiviteter så har vi nog 5-6 par skor var som är framme och används. så dessa skoställ kom väl till pass.
 
 
Förutom IKEA så har det fixats lite här hemma, barnen har bakat smarriga kakor och jag har bäddat rent i alla sängar så nu längtar jag nästan efter att få krypa ner blad fluffiga lakan och kuddar...finns ju ingen härligare känsla!
 
 
 
 
 
Älskar hotellfeelingen i vårt lilla sovrum...vi, jag och Tomas har ju det minsta sovrummet i vårt hus men vi har fått det riktigt mysigt med härliga kuddar och täcken, fina sängbord och mysig belysning - så viktigt att det är inbjudande och härligt när man hoppar i säng. Så vårt lilla sovrum är toppen även om det är lite litet. Här hemma har vi ju gjort så att barnen har fått hela ovan våningen och har stora fina sovrum, eget badrum, dusch och massa plats...vi tycker att det är viktigare att dom har space att hänga med vänner, kolla på film och mysa...så vi får ha vårt lilla men härliga sovrum tills det att dom flyttar hemifrån för då ska vi upp och ta tillbaka övervåningen igen! Då blir det stort sovrum och ett av barnrummen ska bli en WIC...det är väl om sisådär 10 år men drömma kan man alltid!
 
 
 
 
 
Nä vänner nu är det dags för den stora söndags-skrubben sen blir det söndagsmys framför en bra film här hemma! 
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!