Saturdays are for shopping !!

 

Todeloo vänner!! 

 

Då har vi lördag, en smarrig frukost är i magen så nu ska vi snart bege oss iväg alla 5 för att leta efter vinterkläder till barnen. Alla tre barn växer ju så det knakar så INGET från förra året passar…GALET…så nya vinterjackor, vinterskor, vantar/handskar och mössor ska inhandlas, ja jag ska nog även ta å passa på att köpa ett par nya vinterskor till mig också. Jag är sugen på ett par Curling kängor…så varma, goa och bekväma!! Jaja, vi får väl se vad det blir…sen så tänkte jag kanske också få till ett däckbyte så jag är redo inför nästa vecka då minusgraderna ska komma till storstaden Så ja, det är dagens planer för mig och mitt "crew". 

 

Vänner vad ska ni hitta på denna lördag? Berätta gärna det är ju så roligt när ni delar med er bland kommentarerna!

 

Nä nu måste jag springa, har 3 små å 1 stor som står å stampar i hallen och säger att vi ska åka! Vi hörs senare helt enkelt!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!