Säsongens första tulpaner

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Säsongens första tulpaner har flyttat in i vår lilla villa...tidigt, tidigt - MEN - visst var dom vackra...så vackra att jag inte kunde motstå! I vanliga fall så är ju tulpaner en blomma som fyller vaserna här hemma under januari och februari men i år har dom dykt upp tidigare i blomsteraffärerna så då fick det bli ett köp! 
 
Visst är det vackert!!
 
 
 
 
Ja å för er som undrar så finns ljusstaken HÄR,för 499kr istället för 849kr - ett klipp!!!  Vasen hittar ni HÄR och glasen är finns HÄR
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Förutom att hanlda tuplaner så har vi idag spendarat dagen i med att ränna runt i butiker, barnen skulle kittas upp med vinterjackor och vinter skor...iom att två av tre barn inte längre kan handla på barnavdelningen utan drar vuxen storlekar både i skor och kläder så blev det en dyrare historia men nu är dom alla tre iaf kittade för vinter å kyla å det känns så skönt! Vi ska ju få minusgrader och snö i storstan under nästa vecka så det känns som om vi var ute i sista stund....de där curlingkängorna som jag själv var sugen på får jag ta å titta lite närmare på en annan gång - det fanns liksom inte tid för det idag med tre barn som skulle prova ALLT i alla butiker innan dom bestämde sig för vad som skulle handlas. 
 
 
 
 
Ja å mer än det där shoppandet så har vi inte hunnit med...det tog sin lilla tid - så nu blir det soffan, lite mys och uppladdning för mig och Tomas inför "Så mycket bättre" - älskar verkligen det programmet. Barnen har istället tagit med sitt lördagsgodis upp på ovanvåningen och ska köra "Stranger Things" marathon...säsong 2 har ju släppts och alla tre är vrål peppade! 
 
Så ja...det blir lördagsmys på olika våningar i vår lilla villa denna lördag men det är ju så det blir när man får större barn...dom gör det dom vill medans vi gör det vi vill å så sammanstrålar vi lite då å då för filmmys eller liknande. Tänk att vi efter årsskiftet har två tonåringar och en 12.-åring  -  vart tar tiden vägen...hur kan dom ha blivit så stora när jag fortfarande är 25!!! 
 
 
 
 
Ja å vänner - kom i håg att i natt så ställer vi om till vintertid...klockan ska skruvas TILLBAKA en timme...det är ganska lätt att komma ihåg detta - på våren tar man FRAM grillen = klockan ställs FRAM en timme, På hösten ställer man TILLBAKA grillen i garaget = Klockan ställs TILLBAKA en timme...ja nu har ni fått det tipset också :-) 
 
NU ska jag logga ut, plocka fram lite charkisar och slå mig ner i soffan och invänta "Så mycket bättre"
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!