Så mycket bättre

Lördagkväll och vilken skön dag vi haft...inga måsten utan vi har mest bara gjort som vi vill - så välbehövligt! Jag har dock gjort något som är lite utanför min "comfort zone" jag har spelat in och redigerat en video till youtube!! Yes i know...rörligt material - youtube - LÄSKIGT!  
 
Men det gäller att utmana sig själv för att växa så det är vad jag gjort idag...lovar att visa er det färdiga resultatet sen...måste bara marinera det lite först ;-)
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Lördagkväll och Tomas har precis gått ut i köket för att röra ihop en smarrig middag. Idag bjuder han på Torskrygg och svamprisotto - MMMMMmmmmmm så gott!! Själv så sitter jag bara i soffan och "är" njuter av att vara ledig, sippar på ett glas gott och bläddrar bland bloggar på laptopen...njuter. Ibland så behöver man bara vara å det är jag just nu. 
 
 
Kvällen kommer dock spenderas framför TVn då det idag är premiär för årets säsong av "Så mycket bättre" - jag tok-gillar det programmet. Gillar upplägget och musiken...ja å sen att man får se lite mer av artisterna som är med. 
 
 
Årets upplaga av "Så mycket bättre"
 

Kikki Danielsson

Tomas Andersson Wij

Eric Saade

Icona Pop

Uno Svenningsson

Sabina Ddumba 

Moneybrother 

 

Ska bli så kul å se vad dom kan bidra med...å speciellt intressant är det ju att se vem som blir den som dominerar årets säsong...tidigare har det ju varit Agnes, Laleh, Danny, September, Darin mfl... Vem tror ni blir årets "Så mycket bättre artist" ??? 
 
Själv så hoppas jag att det blir Icona Pop i år - tycker att det är så mycket Girl Power i dom två tjejerna å att musiken dom gör är så bra så vi får hoppas att dom levererar. 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!