Piffa upp väggen

Inlägget är reklamsamarbete med Pixers
 
Ni vet ju att jag ÄLSKAR att fixa och dona här hemma...barnens rum har ju fått sig en uppfräschning i olika omgångar och senast så var det vår tonåring som ville ha ett rum för en större kille, inget barn rum. Alla leksaker har plockats bort, en bredare säng har ställts in tillsammans med en snygg ny fåtölj å ja en så snygg fototapet med en bild över New York har hängts upp på ena väggen - så snyggt! 
 
Det är verkligen så enkelt att piffa till ett rum med snygga tapeter eller med vackra posters - Pixers är en hemsida som faktisk har båda delarna! Önskar att jag hade hittat den här sidan när jag var i renoverings tagen då hade jag nog valt ett anant motiv till tonåringens rum...men nu hänger fototapeten där så jag får piffa till med tavlor och vackra posters från Pixers istället! 
 
 
Ja titta bara så fina saker dom har! Ja å just nu så har dom faktiskt ett erbjudande till dig som är ny kund - man får hela 35% rabatt på sin första beställning - hur bra!! 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!