Ny adventsljusstake till köksfönstret

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

Förberedelserna för en av mina favorithögtider är igång å jag har precis fått hem världens finaste el-ljusstake – såååå fin! Nu längtar jag mer än någonsin till första advent då jag kan få ställa denna fining i köksfönstret. Den kommer bli perfekt där! 

 

 

 

 

Ja jag måste ju köpa lampor till den först men än så är det ju lång tid kvar till advent...men ni kan kanske tänka er hur fin den kommer vara när den lyser! För er som undrar så hittade jag denna vackra sak HÄR, den finns även i mässing HÄR och i vitt HÄR

 

Såååååå UNDERBAR!!  

 

Todeloo vänner!

 

Ja ni som hänger här vet ju om min kärlek till julen…å att det nu är mindre än två månader till julafton!! Här hemma så börjar ju julen flytta in redan i november…då börjar huset pyntas med hyacinter och sen så börjar julen sakta men säkert bli mer och mer påtaglig ju närmare advent vi kommer. Å gud vad jag älskar den här tiden… allt pyssel, alla härliga blommor, ljusen, glöggen och pepparkakorna å den härlig julmusik…älskart...å snart så är den underbara jultiden här! 

 

Jag är ganska traditionell när det kommer till julen och plockar fram samma saker år efter år…ja nått litet nytt får kanske komma till varje år men allt som oftast så är det samma vackra ting som legat i sina lådor varsamt inslagna i silkespapper som tas fram, placeras ut och sprider jul här hemma. 

 

Vänner vad har ni för förhållande till julen? Börjar ni som jag att ordna jul tidigt eller väntar ni till första advent? Berätta gärna det år ju så roligt när ni delar med er bland kommentarerna! Ja och gillar ni detta inlägg tryck gärna på det lilla hjärtat nere till höger.

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!