Nu tar vi kväll i vår lilla villa

En bra dag på kontoret är avverkad och fredagen är inom räckhåll…känns riktigt skönt om jag får säga det själv. Nu blir det soffan med alla barnen och deras två favorit program…Tunnelbanan och sen Whalgrens Värld. Mysigt när dom väl vill sitta i soffan å hänga med oss vuxna, det gäller att ta vara på tiden då å tanka närhet och kärlek så mycket det går då för detta händer inte allt för ofta.

 

 

 

Todeloo vänner !

 

Ja då är det torsdag å det är inte bara en dag på kontoret som har avverkats idag, jag har även hunnit med att hämta ut ett paket (eller tre) med lite presenter till pappan här i huset då det är farsdag på ingågn, sen så har jag faktiskt hunnit med en tur tills stormarknaden för att fylla på kylen inför helgen. Så skönt att göra detta på torsdagar så man slipper stressa med alla andra på fredag eftermiddag – då kan jag istället bara åka direkt hem å ta helg. Win-win!! Jag har faktiskt även plockat upp lite nya snittisar som ska få pryda hemmet under helgen…så nu har jag satt alla vackra blommor i vaser, flyttat runt lite, bundit nya buketter av de gamla blommorna där vissa visnat å så… Så nu känns det som om vi är redo för fredag å helg – en skön känsla så här på torsdagkvällen! 

 

Nä vänner – nu är det dags att logga ut, popcorn ska poppas så vi har nått gott att snaska på till vårt lilla ”tv-maraton”!

 

Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!