När man bara vill vara inne...

Vilket USCHLIGT väder vi haft idag...grått med regn, rusk och riktigt höstväder. Så dagen har gått i sakta mak, inte många knop gjorda här hemma inte. En sväng iväg för att handla, ett pass ute i spåret under det korta uppehåll i regnet som var men annars mest mys hemma i soffan framför brasan - en skön lördag...en välbehövlig lördag i lagom tempo, en lördag för att ladda batterierna...ni vet en såndär lördag då man bara vill vara inne. 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja även om det är trist med grått väder och regn utanför så är det också ganska mysigt...man får med ens lite lägre krav på vad som ska göras och det är helt ok att bara vara. Å iom att detta är första helgen på riktigt länge då vi nte har något inplanerat, inga matcher för barnen, inga lopp att springa, inga träningar att skjutsa till å inga kalas som barnen ska på så har vi bara varit...så jäkla skönt! 
 
Nu har familjen suttit samlad framför TVn för att hejja fram Sverige mot Luxenburg...vi har ju sverges nya Zlatan i familjen så så fort det finns fotboll på TV så vill han titta på TV. Oftast så streamar han matcherna uppe på sitt rum (då han kollar på alla ligors matcher) men idag iom att det var Sverige som spelade så blev det till att krypa upp i soffan och hejja fram vårt härliga fosterland till vinst tillsammans...ja å vann det gjorde dom ju! VIKTIGT inför den kommande matchen mot Holland. Eller ja, det var iaf vad lilleman berättade för mig..."mamma detta är en sååå viktig match - sverige måste vinna, så vi måste titta och hejja" Så ja...det var vad vi gjorde och resultatet 8-0 talar ju sitt språk...vårt stöd från soffan gjorde helt klart sitt!
 
Vänner önskar en fortsatt härlig lördag...här hemma blir det filmkväll och soffmyset fortsätter!
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!