När kroppen behöver vila

Idag behövde kroppen vila...tre tuffa arbetsdagar, mycket träning och allt annat som vardag med 3 barn, jobb, läxor och allt annat innebär har tagit ut sin rätt och kroppen säger vila...så då blir det vila! Jag har på "ålderns höst" lärt mig att lyssna på min kropp, lyssna på vad jag behöver och vad jag mår bra av...å är det vila så blir det vila...
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Här uppkrupen i soffan har jag och finaste dottern spenderat kvällen...vi har tittat på klipp på youtube, skrattat, gråtit och bara myst...så härligt och energi givande. Det är sådan kvalitets tid att få umgås på barnens vikor, göra vad dom vill...UNDERBART! Älskar att hon vill dela sånt med mig och att hon vill hänga med mig...ser det som ett kvitto på att jag inte är en tråkig morsa som man inte vill vara med...att jag kanske tom är lite cool :-)  Nu är dock youtube nedstängt och vi har gjort te hoppat i pyamas och skönaste tofflorna å nu ska vi titta på sista avsnittet av Desermästarna på TV...en sååå mysig kväll! 
 
 
 
 
 
 
Vänner - jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen...nu ska datorn stängas ner och myset ska fotsättas...
 
 
#1 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Det är så skönt och viktigt att vila. Tycker det låter som du och dottern haft en riktigt energigivande stund tillsammans.

Svar: ja det är ju det! vi fick en härlig stund tillsammans!
AngelicasVärld

#2 - Fitnessfia

Hur mysigt ser inte det där ut!?

Svar: tack snälla...ja sååå skönt!
AngelicasVärld

#3 - Anita

Vilka härliga bilder du bjuder på!

Svar: tack snälla!
AngelicasVärld

#4 - Charlotte

Så härligt att ha en stund med barnen och mysa. Själv läste jag saga för Wille 2,5 år och somnade till en stund med honom. Såå härligt.

Svar: ja det är ju så mysigt!
AngelicasVärld

#5 - Helena Roth

Klokt att lyssna till kroppen - det är något även jag börjat lära mig att göra!

Svar: Ja man behöver göra det ! Kroppen är ju så duktig på att säga vad den behöver...det är bara vi som behöver lära oss lyssna!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!