Mmmm Frunch...

 
 
Men HUR gott är det inte att duka upp med massa godsaker till frukost eller brunch...bäst är det ju när man fått sova lite längre, vaknar utvilad, får poppa bra musik i köket och röra ihop goda pannkakor, skära upp frukt och duka fint...en så skön start på dagen - så det var precis vad vi gjorde idag. 
 
Frukost/Brunch = Frunch 
 
Så smarrigt å gott...ja å super mysigt också för den delen!
 
 
 
 
Nu är iaf "Frunchen" i magen och jag och Tomas ska iväg å titta på lite Julklappar till barnen, vi brukar alltid vara ute i god tid så vi har koll på vad vi ska köpa och denna gång så behöver vi få klämma å känna lite så vi ska iaf iväg å göra det, sen så blir det träning och lördagsmys i soffan framför premiären av "Så mycket bättre"
 
Vänner - vad ska ni hitta på denna dag?
 
 
 
#1 - Anders Gustavsson

Åhh vilken härlig frunch och smart att köpa julklapparna nu, själv är jag en sån som är ute sista dagen

Svar: ja jag är ju en julälskare och vill ha de flesta klapparna klara innan december så jag bara kan njuta av julen...äta gott, baka å insupa julfeelingen - ser fram emot alla härliga julrecept du kommer dela med dig av ;-)
AngelicasVärld

#2 - Skincares

Mm såg gott åt! Jag har också njutit helg med libanesiska mezes t lunch o carpaccio till middag. Gött att unna sig:)

Svar: mmmm så gott!!!
AngelicasVärld

#3 - Malin%2525252520Lundskog

Ser galet gott ut alltihop! Inte riktigt samma stajl som min frukost (plastburk med kvarg o frukt efter morgonlöprundan ...)

Svar: hahah . men du även om det blev kvarg i plast burk så smakade den säkert himmelskt efter en tur i spåret!
AngelicasVärld

#4 - Malin%252525252520Lundskog

Ser galet gott ut! Kanonstart på dagen ju :-)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!