Mmmm Dumplings

Här om dagen åt vi så god middag - dumplings!! Åter vi asiatiskt när vi äter ute så tar jag ALLTID dumplings till förrät...älskart! Men här om dagen så köpte vi hem färdiga varianter från stormarknaden å så ångade vi dem själva...mmmm gott gott! 
 
 
 
 
På vår stormarknad fick man köpa 2 lådor för 75 kr - ett toppen klipp så jag slog till! Sen så är den godaste såsen EVER att dippa i denna med ingefära och chili - sååå god!! 
 
 
Så för 75 pix fick vi en smarrig middag för två som itne gick av för hackor! För visst ser det gott ut! 
 
 
 
 
 
Ja det var middagen för några dagar sen...idag är det andra "bullar" korvstroganoff, träning för lilleman å full fart...men det är bra härligt (och gott) det med. Vardag är ju något som jag gillar så jag klagar inte. Nu är dock middag i magen och lilleman har jag precis skjutsat iväg till träningen å nu är jag hemma en sväng å ska ta tag i allt som ska göras hemma...sen så blir det iväg å hämta på träningen innan jag får slå mig ner i soffan å ta kväll. Måndag, ny vecka och full fart var det ju å denna vecka har verkligen rivstartat!! 
 
 
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!