Kjol fredag

God morgon vänner och god morgon FREDAG! Sista dagen på arbetsveckan är här och det är full fart mot helgen...ja å barnen går sista dagen i skolan innan ett välförtjänt höstlov - så en  riktigt skön fredag med andra ord! Jag har sippat en kaffe, poppat hög musik i köket och "ful-dansat" framför barnen som åt frukost å tyckte att jag var världens mest pinsamma mamma *skrattar*. Fredag och fredagsfeelingen är på topp!! 

 

L O V E L Y

 

Jag fortsätter att jobba på mitt kjolindex och inviger idag en snygg-snygg ny kjol som jag sett ”hypats” något enormt i sociala medier…alla från UNDERBARA Vitae Stilo till stil ikonen Eddie Fischer har setts bära den och om man skulle fråga tjejerna Ebba och Emila från Säker stil så är detta en top noch kjol! – LOVE IT!

 

 

 

Sådär snyggt hög i midjan, i höstens trendigaste mönster, hundtandsrutigt, ja å så är den lite längre å perfekt både på kontoret och om man ska iväg på mingel eller ut och äta – ett toppen inköp som jag kommer bära MASSOR i höst/vinter! Ja å vart hittade jag då denna snygg-snygga kjol…jo på HM för 299 pix – ett kap! Så vänner löp och köp!!

 

Nu ska dock jag och fredagskjolen ta och åka mot kontoret och på vägen så ska jag poppa riktigt högt i bilen, sjunga med å fortsätta få den där härliga fredasfeelingen!

#1 - Charlotte

Hoppas din fredag fortsätter lika glatt och poppigt som den startade. Min egen morgonrutin är ett långsamt kärleksmöte med min partner. <3

Svar: det gjorde den!! Underbart med fredagsfeeling!!
AngelicasVärld

#2 - Gunnar FN

Pinsamma mammor - det VÄRSTA som finns!!! (om det gäller ens egen mamma).

Annars är det väl bara kul?
Ha en just fredag och helg.

Svar: hahah ja mammor är dom som är mest pinsamma av alla!! ;-) Bjuder på det !!
AngelicasVärld

#3 - Jeanette

Tänk om man kunde bära kjol lika snyggt som du :) Ja, nu ska det bli skönt med helg.

Svar: men TACK fina du!! Så snäll du är!! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!