Julmys en söndag i oktober

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Idag när jag var en sväng till stormarknaden för att fylla på inför den nya veckan så fanns dom där...säsongens första julmagasin!! Ni förstår väl lyckan som infann sig i denna lilla "jul-nörd"!! På det så sprang jag av en händelse även på en ny sak för årets jul säsong, Annas pepparkakor i Limitid Edition å då med smak av lakrits - förstå jullyckan - både krispiga nya magasin och pepparkakor!! 
 
Wihoooo !! 
 
 
 
 
Tjineling finaste ni! 
 
 
Ja, så eftermiddagen har spenderats i soffan framför brasan där jag knaprat på smarriga peppisar och blädrat i härligt krispiga nya jul magasin....det var bara glöggen som saknades. Ja å den får jag nog vänta ettt litet tag med iaf så jag inte hinner tröttna på den när julen väl är här.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänk att det nu bara är 9 veckor kvar till julafton...ja å bara 6 veckor till 3 december då det är 1:a advent - galet!! Här hemma så smyger ju julen sig på från november någon gång...då brukar de första hyacinterna få flytta in tillsammans med mina vackra ljusstakar från Kähler (DESSA) sen några dagar innan första advent så fylls det på med ljusstakar i fönstren, adventsljusstakar ställs fram på borden och julen blir mer och mer påtaglig... åh vad jag älskar denna härliga högtid vi har framför oss! 
 
Jag är en julnörd av rang - inte en sådan som fyller huset med massa tomtar å bygger upp julstäder och så utan mer subtilt och vackert gärna med MYCKET blommor, vackra ljus och goda juliga bakverk...ja å glögg. 
 
Vänner längtar ni lika mycket som jag efter julen, eller är det bara jag som är julnäpp?
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
 
#1 - Lisa

Jag älskar advent o få sätta fram allt! Ser fram emot inspiration från dig du har så fint jämt o samma stil som jag gillar. Får gärna ge lite tips o visa om du köper nåt. Skulle gärna se mer från ert hus älskar sånt o få inspiration och ideer. Tack för en bra blogg från en trogen följare som hängt med några år.

Svar: Men fina du - TACK snälla ;-) Roligt att du hängt med ett tag och jag hoppas att jag kan bjuda på mer inspiration framåt !!
AngelicasVärld

#2 - Helena Roth

Du är nog en smula mer jul(k)näpp än jag, det får jag villigt erkänna. :-) Men jag gläds åt att du gläds så åt det! Mer glädje - det älskar jag!

Svar: hahaha - ja julknäpp är jag men jag älskart! En så härlig högtid ;-)
AngelicasVärld

#3 - Malin Lundskog

lakritspepparkakor! Hur smakade de, undrar lakritsälskare ...

Svar: DU dom var riktigt smarriga!! Prova vettja!
AngelicasVärld

#4 - Ingrid

Hei Angelica

For en fin og delikat blogg du har, og jeg håper du blir nominert i noen av kategoriene under her. Ønsker deg en fin søndagskveld.

Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

Svar: TACK snälla - så roligt att du hittat hit!
AngelicasVärld

#5 - AnnaSmyckeform

Jag längtar också!

Svar: men då är vi iaf 2!!! KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!