Jag ÄLSKAR doftljus

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
 
För någon vecka sen så la jag en stor beställning på doftljus inför hösten...å nu har dom landat här hemma!! 5 Favoriter blev det denna gång å alla med 2 vekar och en brinntid på 50 timmar! 
 
HAPPY
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
 
Ja doftljus är ju en av de sakerna som jag är extra svag för...älskar den subtila doften som sprider sig i huset när man har dem tända. Ja å sen så är dom ju så vackra! Mina favoriter är ljusen från Voluspa där jag varrierar lite mellan olika dofter men någons om jag alltid har hemma är DENNA som doftar Chrisp Champagne. En favvo!! 
 
 
 
 
 
Sen så blev det två andra doftljus som jag tidigare haft i små mindre varianter men som jag också gillar. DENNA som doftar krispigt mousserande vin från Chardonnay nom nom nom
 
 
 
 
 
 
Ja å  DENNA som doftar persikoskal med söta urkärnade aprikoser sammanrört med fint socker och iskall, mousserande Prosecco.
 
 
 
 
 
 
Men DENNA fining fick också följa med i beställningen...doftar himmelskt av blodapensin kombinerar med moget granatäpple med en touch av champagnebubbel och nektarinklyftor. 
 

Ja ett litet tema på mina doftljus är det allt...dom doftar bubbel och vin...hahah - ja men det är ju också något jag gillar :-)
 
 
 
 
 
 
Sista doftljuset är ett fantastiskt doftljus som alltid brinner här hemma juletid...nämligen Voluspa Mandarino Cannela, det doftar italienska apelsiner med en hint av grädde, vanilj och kanel som blandas med muskotnöt...ja det doftar jul med andra ord! 
 
 
 
 
 
 
Ja å så lite tips för att kunna njuta av dina doftljus så länge som möjligt! 
 

Det vanligaste felet man gör är att blåsa ut ljuset för tidigt första gången man använder det. Låt det brinna så länge så att det smälta stearinet täcker hela ytan av ljuset så att det blir ytspänning. Detta gör att ljuset smälter lager för lager istället för att göra en tunnel runt veken, vilket förkortar brinntiden.

Se till att ha tillräckligt med tid för att låta ljuset brinna för första gången. Om ditt ljus är 2,5 cm i diameter tar det cirka en timma att smälta hela ytan. Om det är 5 cm i diameter tar det alltså två timmar. Nästa gång du tänder ljuset kan du vara säker på att ljuset brinner helt jämt. Och du kan slappna av och veta att ditt ljus räcker länge!

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

 

#1 - Alexandra

Väldigt snygga ljus måste jag säga! Låter som att dom skulle lukta gott också :)

Svar: ja så härliga dofter - älskar ju doftljus!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!