Jag å mina spretiga buketter

Det finns en likhet mellan ALLA fredagsbuketter här hemma...dom är spretiga varianter - å jag älskart!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ni vet ju att jag fyller mitt hem med nya vackra fredagsbuketter VARJE fredag...jag älskar snittblommor och känslan som de ger till ett hem. En lite lyxig feeling som jag ÄLSKAR!
 
 
Jag köper dock aldrig färdiga buketter utan plockar lite av varje av det jag vill ha sen så binder jag till buketten så som jag vill ha den själv när jag är hemma. Jag hade nämligen en kort karriär som florist i mina ungdoms dagar då jag arbetade extra på en blomsterbutik på Hornsgatan i Stockholm. Där fick jag lära mig grunderna till att binda buketter, göra kransar och korgar med blommor. Ett så roligt och stimulerande jobb och jag har verkigen haft nytta av de kunskaper jag lärde mig i den lilla blomsterbutiken jag arbetade. 
 
 
 
Men åter till de spretiga buketterna...titta bara på dessa buketter - så lika men ändå lite olika men framförallt väldigt vackra, om jag får säga det själv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej detta är ingen blomsterbukett men det spretiga finns även där i påskriset!!
 
 
 
 
Jepp "Angelica buketter" dom är spretiga, vilda och vackra...älskart!
 
 
ÄR ni som jag å har en speciell stil på era buketter?? Eller är det bara jag som är lite knäpp? Köper ni fredagsbuketter? Binder ni själv eller köper ni färdiga??
 
Berätta gärna det är ju så roligt att höra av er!
#1 - Hanna Goodwin

Hej! Håller med dig att det är fint när det spretar och händer lite! Jag köper nästan alltid olika, men favoriten är att fylla min äng vas, det ger mest liv tycker jag. Ibland köper jag på gleshet och dela upp blommorna i olika buketter som jag sprider ut hur som helst! Kram!

Svar: ja, jag har en äng också...älskar den! Så vacker vas å så lätt att få till fina blomster arrangemang!!
AngelicasVärld

#2 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Fantastiskt vackert. Jag köper också fredagsbuketter. Oftast väljer jag blommor och så binder floristen åt mig. Jag går till en lite blomsterhandel här där jag bor som ligger i en gammal lada. Jag älskar det. Ibland blir det spretigt och ibland lite mer ordnat. Beror på humör helt klart.

Svar: TACK snälla...vist är det härligt med snittblommor! Jag älskart!
AngelicasVärld

#3 - Malin%25252520Lundskog

superfina! Och vilka vaser du har! Just nu är hela huset fyllt av rosor (min man fyllde 50 igår och jag råkade köpa 100 rosor ...) Plockar allra helst blommor själv, just nu mest löv;-) Men blommor i vas vill jag ha! Känns lyxigt!
//Malin

Svar: TACK snälla...men du 100 rosor! FANTASTISKT! vilken härlig present!!
AngelicasVärld

#4 - Charlotte

Gud så vackert! Jag blir superinspirerad. Själv nöjer jag mig med lyxen att köpa tulpaner under den säsongen. Som en liten gåva till mig själv.

Svar: Tulpaner är ju så vackra...jag har faktiskt redan köpt ett knippe så här tidigt!! GALET!! Men dom är ju så vackra så jag kunde inte motstå!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!