Intervaller - Check !

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Svensktkosttillskott men alla åsikter är mina egna
 
 
Innan sommaren så tränade jag som bäst...5-9 pass varje vecka, mycket styrka men också lite turer ute i spåret. Dock hamnade jag lite på latsiden efter sommarsemestern och kom inte riktigt in i rutinerna med träning och planering när vardagen drog igång igen. Nu har jag dock sen några veckor gjort upp en plan där jag tränar samtidigt som barnen tränar. Då får tid ute i spåret eller på friidrottsbanan. När man har aktiva barn så gäller det att planera ordentligt för att få till det...å att träna samtidigt som barnen är det som funkar bäst för oss/för mig! 
 
 
Theodore har varit på sin amerikanska fotbolslträning idag och jag passade då på att köra intervaller på löparbanan (friidrottsbanan som är 400 m) runt planen när han tränade - perfekt! Ja sen så frös jag inte lika mycket som jag skulle gjort om jag bara stod still på sidan och tittade! 
 
NÖJD! 
 
 
 
 
 
Så här ovan har ni mig...trött glad men nöjd efter dagens intevallpass...å det är ju ALLTID så viktigt att fylla på med energi när man tränat å jag har allt som oftast en Clif Bar med mig i fickan som jag kan trycka för att få i mig lite snabb energi - PERFEKT! Mina bars beställer jag på Svensktkosttillskott - en toppen sida som har ALLT för träningen...ja allt från kläder, till utrustning, kosttillskott och mina favvo bars!
 
 
 
 

Clif Bar är en grymt god bar när man vill ha lite bra i magen inför passet eller för att fylla på med godsaker efter passet. Ja den fungerar också precis lika bra som ett mellanmål när man är på språng! Ja å så är den ju super god...min favvo är med Crunchy Peanut Butter - Lovely!! Men den finns även som Chocolate Chip, Chocolate Almond Fudge, White Chocolate Macadamian Nut och som Coconut Chocolate Chip  - så en smak för alla. Grymt bra! 

 

 
 
Jepp det var tisdagens träning...imorgon blir det en tur i spåret medans Olliwer kör fotboll...ja det är så det är när man har aktiva barn!
 
 
#1 - AnnaSmyckeform

Bra grej! Att träna när barnen tränar. Väldigt tidseffektivt, sånt gillar jag! Själv har jag supersvårt att få till det just nu. Mest att komma igång i överhuvudtaget känns svårt. Är så trött mest hela tiden så det blir en ond cirkel. Skulle antagligen få mer energi om jag väl kom igång...
Kram!

Svar: ja det är så jag hinner med för tillfället...för mycket att göra på alla plan!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!