Hello Monday !!

Då har vi Måndag igen då...ny vecka, nya möjligheter och full fart - as always! 
 
Jag gillar ju måndagar med allt vad det innebär...missföstå mig rätt...jag älskar att vara ledig och ha helg men det är något specieltl med måndgar. Det är som en nystart å den känslan älskar jag! 
 
 
Så vänner, nu ska jag ut å möta måndagen, trots regn utanför har jag sol i sinnet och är helt säker på att detta kommer bli en UNDERBAR dag och en toppen start på nya veckan!
 
 
 
#1 - Ingrid

Det fine med mandager er at det er starten på en helt ny og ubrukt uke, og hver enkelt av oss kan fylle den med de tanker og holdninger vi ønsker. Jeg jobber skift og mye helger, så mandagsfølelse i tradisjonell forstand her ikke jeg.
Håper den nye uken er god mot deg og dine.

Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

Svar: TACK fina...hoppas även du får en härlig vecka!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!