Hej nya veckan !!

Men vänner då kör vi måndag igen!! 
 
 
Första måndagen i oktober månad och vi är verkligen inne i hösten nu...det är ruggigare ute och man behöver till och med en mössa på sig när man ska ta den där rundan i spåret. Det positiva är dock att luften är sådär hög och krispig och aldeless underbar att andas in...det känns lugnande på något sätt.
 
Anwyay- måndag och dagens bloggerska som strax ska bege sig mot kontoret ser ut så här denna dag. En lagom enkel och klassisk måndags outfit om jag får säga det själv.
 
 
 
 
 
 
Förutom jobb så kommer denna dag bestå av en runda i spåret för mig, fotbollsträning för Lilleman och Tomas ska säkert köra ett pass på sin racer - vinter träningen och därmed uppladdningen för nästa års Vättenrunda har dragit igång för honom och han är nog mer laddad än han någonsinn varit.
 
Ja där har ni min måndag - hoppas även ni får en skön dag så syns vi senare igen!
 
#1 - sarah

åh snygga läder

Svar: tack snälla!
AngelicasVärld

#2 - Ekenäsliv

Alltid lika välklädd :-)
Ha en fin vecka!
Kram Anna

Svar: TACK snälla fina du!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!