Hej Måndag - Hej nya veckan !

Då har vi måndag igen...ny vecka och nya möjligheter! 
 
H Ä R L I G T !! 
 
 Todeloo vänner!! 
 
 
Jag gillar ju måndagar och vardag - men - idag var det lite små svårt att komma upp då vi har tre höstlovssovande barn på ovanvåningen...känns tugnt att gå iväg å jobba när man vet att dom ska vara lediga en vecka. Jag är dock övertygad om att dom alla tre komme få en helt fantatiskt höstlov - det är dom värda! 
 
Så vänner nu kör vi måndag med allt vad det innebär, för mig så är det en hel del att göra då ett av de projekt jag driver är i pipen för att "gå live" - spännande! På det ska även en resa till Barcelona bokas då jag ska dit på Workshop i två dagar i november! Så full fart och MASSOR att göra  - as always så det är väl bara att sätta igång! Mot kontoret ! 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!