Hej Fredag !!

Men då säger vi välkommen F R E D A G !!!
 
Whoop Whoop 
 
Hur härligt är det inte med fredag...jag ÄLSKART! Jag som är morgontrött,  har stans sämsta morgonhumör och inte är talbar innan jag fått min första kopp kaffe studsar upp ur sängen kör en liten morgondans i köket och känner fredagsfeelingen till max!
 
 
 
 
För er som underar över kjolen så finns den HÄR (annonslänk*) till pangpriset 349 kr!! En fejk skinnkjol som verkligen ser ut som en äkta!! Tips tips!!
 
 
 
Hej vänner!
 
Ovan har ni dagens fredagsbloggerska, redo för fredag och så redo att göra några timmar på kontoret för att sen ÄNTLIGEN få ta helg! Så underbart!
 
Ja å idag så ska en workshop avverkas, några möten, fredagsfika, en diger ToDo-lista och sen blir det en sväng förbi stormarknaden för att fylla kylen och sen så ska lite snittisar inhandlas innan jag sen får åka hem, tända ljus, hälla upp ett glas gott och ta helg. 
 
En bra plan för en härlig fredag!
 
Vänner hur ser era planer ser ut för denna härliga dag? Dela gärna med er bland kommentarerna det är ju så roligt att höra av er!
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Anonym

Fredag helt klart bästa dagen på hela veckan lovely👍🏻 Jobbar på kontor så där har jag tillbringat dagen med härlig fredagsfrukost som start. Ner på stan en sväng, var inom & handlade lite gott fredagsvin. När vi kommer hem jag & min sambo landar vi alltid vid köksön häller upp ett glas vin & bara landar i känslan av att nu är det helg! Älskar det🙏 Måste fråga hur stl är på kjolen...normal stl? Nu önskar jag dig en riktigt skön fredag & stundande helg. Tack för all inspiration du delar♡

Svar: ja eller hur!! Men din det gråter ju riktigt härlig!! Så glad att du gillar att titta in å läsa och TACK snälla för att du lämnar en rad - gör mig så glad!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!