Good morning sunday

 
 
Godmorgon Söndag
 
Söndagmornar är ju för sköna...älskar söndagsfeelingen utan måsten. Så fantastiskt skönt!
 
 
 

JAg har en liten fråga så här på söndagmorgonen...vänner vill ni nominera mig till årets Blivande Stjärnskott?? Det har kommit ett nytt blogg-pris via blogg.se å jag skulle bli såååå glad om ni ville nominera !!! 

 

Nominera gör ni HÄR och det finns flera kategorier man kan nominera i men jag skulle önska att ni nominerar mig i klassen "Årets blivande sjtärnskott" - skulle bli så tacksam för all hjälp! 

 

Årets blivande stjärnskott

Du vet den där bloggaren som alltid är så “spot on” och man förvånas alltid över att inte flera människor har upptäckt denna superstjärna. Du vet redan nu att du kommer att säga “jag läste den bloggen redan innan hen blev känd”.

 


Årets budskap/inspiratör

En bloggare som skriver om sin kamp med svårigheter, psykisk ohälsa eller ja, vilket viktigt ämne som helst. Den där bloggaren som skriver de där fantastiska inläggen som får en att tänka till. Som alltid inspirerar med sitt mod. Just den personen ska nu få sitt erkännande.

 


Årets fotobloggare

En härlig och vacker blogg med underbara bilder. En inspirerarande fotoblogg som man kan klicka runt på i flera timmar och undra varför ens egna bilder aldrig blir så där snygga.

 


Årets mat/bakbloggare

Dregelframkallande bilder och smarriga recept som får en att önska att man vore bloggarens bästa vän så att man skulle bli bjuden över på provsmakning när recept på bountykladdkaka experimenteras fram. Det vore ju drömmen!

 


Årets Inredning/DIY-bloggare

Den där bloggaren som får en att önska att en kunde byta liv (eller åtminstone boende med denna kreativa person). Inspirerande inredning, roliga DIY-tips eller lifehacks, sånt kan man inte få nog av. Vem blir du inspirerad av?

 

 

Årets familjebloggare

Ibland skulle man ju bara vilja vara en fluga på väggen och se hur andra har det hemma. Är det bara en själv som har det lite lätt kaotiskt, stundvis hysteriskt men allt som oftast ganska härligt. Nu tänker du säkert på en särskild bloggare. Vem är det?

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!