Godmorgon Måndag

Godmorgon vänner! 
 
Måndag och ny vecka IGEN! Den här helgen har varit så lugn och skön och jag har verkligen haft tid att landa, andas och samla energi...så värdefullt! Ja, så nu är jag redo för ny vecka, nya möjligheter och full fart igen! 
 
 
Dagens måndagsbloggerska ser ut så här idag...lite höstig i ny snygg-snygg kavaj! Gillar det lite grövre materialet och färgen...snyggt så här när vi går mot mörkare tider!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Har ni haft en härlig helg? Har ni kunnat ladda batterierna?
 
Själv så känner jag mig så glad och utvilad - länge sen jag kände så! Denna helg utan måsten har verkligen gjort underverk! Så skönt!
 
Nu är jag redo att ta mig an denna måndag och en ny vecka...känns härligt! Så med det sagt så är det väl dags att hoppa in i den vita lilla bilen och styra mot kontoret!
 
tjingeling så länge!
 
 
#1 - Ekenäsliv

Snygg bloggerska som alltid :)
Jag har haft så mycket roligheter för mig ett tag så jag behöver vekligen lite lugn o ro nu känner jag.
Det har varit underbart och roligt, men nu känner jag att jag måste bara vara lite med.
Hoppas du får en fin måndag!
Kram Anna

Svar: ja jag har sett att du varit ute på vift! KUL!!! Kram
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!