Fredag - du är sååå välkommen!

Det var länge sen en fredag var så välkommen som idag...jag är så trött och sliten efter denna vecka. Det har verkligen varit full fart på jobbet, aktiviteter för barnen varje kväll och jag har inte hunnit med mig själv alls känns det som.  
 
Så ja...FREDAG du är såååå välkommen! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ovan har ni mig, trött, seg, sliten men så glad över Fredag och den härliga känslan som kommer med att det är just fredag! Jag tror jag skulle behöva sova i en vecka i sträck, bada i fuktighetscrem och gå loss med pincett, vax, sax och allt annat man kan behöva för att få ordning på den här kroppen och knoppen! En lite jobbig känsla då jag i vanliga fall brukar hinna med mig själv, men denna vecka - icke sa nicke...
 
Ja nu strax så är det jobbet som ropar men sen. sen är det fredagkväll och den här bloggerskan ska bara iväg och plocka upp ett paket med lite fina nya träningskläder, handla lite fina fräcsha snittisar och plocka upp en flaska vin...sen så blir det soffan, vila, njuta och ha helg...å denna helg har vi INGET inplanerat så jag ska sova, vila och bara vara...LOVELY!!
 
Men innan helgen - Jobb - dagens ToDo ska betas av å den är låååång så det är väl dags att åka mot kontoret och ta tag i den!
 
Önskar er alla en härlig dag så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!