För att han älskar mig

Jag är nog världens mest lyckligt lottade fru...min fina make har märkt att jag har varit lite stressad, haft mycket på jobbet och ännu mer med barn, deras aktiviteter och ja LIVET...så fina Tomas ville visa sin uppskattning för allt jag gör, visa att han uppskatatr mig och älskar mig - så igår på en onsdag så fick jag en present, bara sådär. 
 
Två paket som jag genast rev upp och där i låg en Apple watch, series 3 (den nya modellen) med ett extra lite mer "dressat" armband som passar bra till kostym på jobbet!! Hur fin är inte han!! Min make är BÄST!! Så omtänksamt och fint gjort! 
 
 
 
 
 
Jag har länge varit sugen på att köpa en Apple watch men inte rikgit unnat mig själv det...å då har Tomas varit lyhörd, snappat upp det, och sen sådär på en onsdag, helt utan att vi har något att fira eller så får jag världens finaste present bara för att han älskar mig...så underbart!
 
 
HAPPY!!
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja så idag, efter att igår suttit och pillat försökt förstå mig på detta tekniska undeverk, så är det invigning av denna snygging. 
 
Wihooo!! 
 
För vist är den snygg!! 
 
 
 
 
Ja å när man vinklar den som att titta på klockan så ser den idag ut så här...ja å där ser ni - det är hög tid att bege sig mot kontoret!! Så vänner, vi syns senare igen! Nu ska jag och min fina klocka åka och jobba!
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
 
#1 - Malin%2520Lundskog

Fina män är onekligen väldigt fint att ha :-) Och ja, snygg klocka!
//Malin

Svar: ja eller hur! Han är bäst min man!
AngelicasVärld

#2 - Ingela

Men wow! Wow för klockan och för maken. Den kommer du att ha mycket nöje med. Varje gång du ser på den så tänker du lite extra på din make.

Svar: Ja jag är så glad för den! Han är bäst min man!!
AngelicasVärld

#3 - Webbtanten/Anna

Jag har första varianten av Apple Watch och tycker mycket om den! Så fint att få en present som uppskattning, särskilt om man gillar överraskningar :) Hoppas du gillar klockan och ser vitsen med den, alla gör inte det har jag förstått.

Svar: nä jag har också förstått att det är delade meningar om vad man behöver klockan till...men jag ÄLSKAR den!
AngelicasVärld

#4 - Anonym

Fin och go man du har. Han vet vad du önskar.
Kram
Maria

Svar: ja han vet han! Han är bäst!
AngelicasVärld

#5 - Kamilla

Vilken omtänksam man du har.Så snällt av honom att ge dig paket bara för att....Ena sonen har en lika som du. Han har blivit klocknörd redan nu 18 år gammal. Vad ska det sluta? Hoppas du och fina klockan hade en bra dag tillsammans. Kramis Kamilla

Svar: ja han är bäst!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!