Följ mig gärna!

Vänner - ni glömmer väl inte att följa mig i mina andra kanaler...tänkte mest så att ni inte missar något kul som kan dyka upp :-)

 

Det nyaste jag sysslar med är ju Youtube! Så roligt, läskigt men utmanande – jag hoppas på att kunna dela med mig med lite fler videos i framtiden. Det här med rörligt material är ju verkligen framtiden och jag hoppas på att kunna börja dela med mig lite mer i det formatet – men vänner vad vill ni se? DIY – som nu senast med farsdags presenter, Vloggar, eller vad ?? Tipsa gärna!! Så ska jag se vad jag kan göra! Vill ni hänga med på min Youtube resa så gör ni det HÄR – premumerera gärna på min kanal genom att trycka på den röda knappen så får ni ett litet ”ping” när en ny film ligger uppe…ja och iom att jag inte lägger upp så mycket å kan pinget vara bra så att ni inte missar något.

 

 

 Sen så har vi ju Instagram – älskar Instagram! Kommer upp en hel del bilder där som inte kommer upp på bloggen, sen så har vi ju fantastiska Insta stories där jag uppdaterar lite mer ”on the go” så roligt och enkelt – häng gärna med och följ mig där med - @angelicasvarld heter jag där!

 

 

 

Ja å så har vi ju Bloglovin – det enklaste sättet att följa sina favorit bloggar. Det är som ett instagram för bloggar där man följer de bloggar man vill, och de dyker sen upp i ett flöde där man kan läsa enkelt utan att behöva gå in på varje blogg via webläsaren – så smidigt!

 

Vill ni följa mig där så är det bara att klicka HÄR

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!