Finaste Capen ever!

Ja så här såg jag ut i helgen när jag ÄNTLIGEN invigde min snygg-snygga cape från Cape Sweden - jag tok-älskar den! Så snygg och i ett enkelt snitt...passar till allt och kan användas länge det är bara att ha en tunnare skinnjacka under så går den att använda långt in på hösten. 
 
L O V E L Y
 
Denna fining klickade jag hem på rean för flera månade sen...ja å så har den bara hängt i garderoben å väntat på att få luftas. Det är verkligen en så bra investering i klädgarderoben som kommer kunna användas i många år! Sånt gillas! 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å ovan har jag matchat den snygga Capen med enkla blåjeans (lager 157), en ljusblå skjorta (HM), en fin stickad tröja (Lindex), solisar från Tom Ford och min fina Neverfull från Louis Vuitton. Jag har skrivit det förut i detta inlägg - det går verkligen att få en exklusiv look med enkla medel om man investerar i klassika plagg och några "key items"
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
 
Hoppas allt är bra med er!! 
 
 
Här så är det bara bra...middagen är i magen, Olliwer är hemma från sin fotbollsträning, jag har hunnit med en runda i spåret och Tomas har kört ett pass på sin racer - en härlig onsdagkväll men vi är alla lite möra efter dagens aktiviteter så nu blir det soffmys å landa lite så vi är redo för sista halvan av veckan!
 
 
 
 
 
 
#1 - Fr%F6ken%20Hauffman

Var har dom sålt denna på rea? Jag har verkligen letat runt men hittar bara NK och deras egna sida..

Svar: jag köpte min på Country Dreams! Ta en titt där!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!