Ett pass som bygger karaktär!

Nu har jag ÄNTLIGEN landat i soffan efter en lång dag...*pust* 
 
Först en dag som gått i ett på jobbet, sen hem röra ihop middag, få lite mat i magen och sen ut i regnet och iväg till fotbollsträningen med lilleman. Jag var väldigt sugen på att vända hem och komma undan regnet men istället blev det ca 7 km ute i spåret i regnet medans lilleman tränade - känner mig både blöt, kall och stolt efter dagens pass. Att faktiskt ta sig ut när det är ruskväder är riktigt karaktärsbyggande och ett sånt där pass som läggs till handlingarna mer som "f-n va bra jag är som tog mig ut" än "ååååhhh vilken skön runda" - men nu är det gjort! Hejja mig!
 
 
 
 
 
Ja nu är träningen för dagen gjord, jag har sprungit igenom duschen så nu blir det soffan framför Kockarnas Kamp - ett feelgood program som jag verkligen gillar! 
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!